Go to Top

Echtscheiding & Mediation

Consensus Echtscheiding & Mediation

Consensus houdt zich bezig met mediation op het gebied van echtscheiding en alles wat met echtscheiding te maken heeft of daaruit voortkomt. Met onze deskundigheid kunnen we zorgen voor de begeleiding van de gehele echtscheiding. Van de melding van de scheiding tot aan de inschrijving van de registers van de echtscheiding in de burgerlijke stand. Kortweg van A tot Z.

Consensus is een kantoor met een ruime ervaring op het gebied van echtscheidingen en andere familiekwesties. We hebben specifieke kennis en gedegen ervaring met deze materie.

Daarnaast kunt u terecht bij Consensus met conflicten die vaak direct gerelateerd zijn aan of voortkomen uit echtscheidingen, zoals:
-problemen over de omgangsregeling van de kinderen na de echtscheiding
-conflicten in verband met nieuwe samengestelde gezinnen. Dit is het geval als een partner, met of zonder kinderen, na een scheiding weer gaat samenwonen met een nieuwe partner, met of zonder kinderen. Vaak moeten de bestaande afspraken ten tijde van de echtscheiding van beide nieuwe
partners ingepast worden in de nieuwe situatie. Dat levert vaak veel spanningen op. Soms zelfs zo erg dat de nieuwe relatie onder druk komt te staan.
-onduidelijkheid als gevolg van wijzigingen van overheidswege op het gebied van echtscheiding.
-herberekening van kinder- en of partneralimentatie.

Consensus Echtscheiding & Mediation is gevestigd te Rosmalen. Het werkgebied bestrijkt: Rosmalen, ’s-Hertogenbosch (Den Bosch), Empel, Vught, Boxtel, Sint Michielsgestel, Schijndel, Geffen, Nuland, Heesch, Oss, Uden en de omliggende gemeenten.

Wenst u meer informatie of heeft u vragen? Neem contact op met een van onze mediators Rob Senders of Hanneke Geurts.