Go to Top

Ga je binnenkort op vakantie? Verzeker je van onbezorgd vakantieplezier!

Stel dat je tegen het einde van je vakantie ziek wordt. Je terugreis moet dan worden uitgesteld en je zult extra verblijfkosten maken. En omdat je wellicht niet direct herstelt, moeten jij en je gezin ook nog apart terug naar Nederland worden vervoerd. Weg vakantiepret! Een vervelende situatie waar je zo min mogelijk zorgen over wilt hebben.

Gelukkig is er onze doorlopende reisverzekering. Zo ga je met een goed gevoel op reis omdat je weet dat in zo’n situatie alles zo goed mogelijk geregeld is!

Ga je vaker weg? Kies de annuleringsdekking!
Vakantie is genieten en leuk. Je reist vaker, soms ver weg, soms lekker dichtbij. Maar wat als een geboekte vakantie niet door kan gaan en je de reis moet annuleren? Of je moet halverwege terug naar huis omdat je ziek bent geworden? Dat is niet alleen een teleurstelling maar ook een financiële tegenvaller. 

Een annuleringsdekking op je doorlopende reisverzekering is dan de oplossing! Deze dekking vergoedt de kosten als je niet op reis kunt gaan. Of een gedeelte van de reis- en verblijfskosten als je vroegtijdig je reis moet afbreken. Een annuleringsdekking kun je voor een klein bedrag per maand toevoegen aan je doorlopende reisverzekering. 

Aanvullende pechhulpdekking
Autopech in het buitenland is erg vervelend. Als je niets geregeld hebt, moet je zelf zorgen dat je weer op weg kunt. Dit is in het buitenland geen makkelijke opgave. Buiten de financiële gevolgen. Een pechhulpdekking biedt uitkomst bij pech onderweg. Deze extra dekking is er vaak in twee varianten, voor in Nederland en voor in Europa.

Bij pech bel je een Nederlands alarmnummer en wordt je in het Nederlands te woord gestaan! Dit is voor de meesten toch iets makkelijker dan in het Frans of Spaans.

Met een aanvullende pechhulpdekking krijg je ook hulp als je pech hebt door een storing aan je auto of uitval van de chauffeur en je dus niet meer verder kunt rijden. Dit kan een lekke band zijn, een lege accu, of ook als je je autosleutels bent kwijtgeraakt. En vaak geldt een pechhulpdekking niet alleen voor je auto, maar ook voor een aanhanger, zoals een caravan. Wel zo handig als je met de caravan of vouwwagen op vakantie gaat.

Verzeker je nu van een onbezorgde vakantie! 
Wil je een reisverzekering die bij jou past? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.