Go to Top

Makelaardij

Raadhuys Makelaars, uw sleutel tot succes!

Een huis verkopen is een ingewikkeld en vaak voor u ook een emotioneel proces, waarbij het prettig is om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare en deskundige makelaar. Raadhuys Makelaars verstaat zijn vak als geen ander. Wij weten wat de huizenmarkt beweegt en waar uw kansen liggen. We bieden houvast en zekerheid. En dat kunt u op dat moment goed gebruiken. Uw (persoonlijke) situatie en de kenmerken van uw woning bepalen in grote mate de verkoopstrategie. Als NVM makelaar kunt en mag u van ons deskundigheid en betrouwbaarheid verwachten. Onze courtage is afhankelijk van het te koop staande object, maar wij werken altijd op basis van “No Cure, No Pay”. U bent altijd vrij om de verkoop kosteloos in te trekken. Wij bieden u een compleet dienstenpakket. Na de oplevering van de woning is ook de nazorg bij ons goed geregeld. Wanneer er problemen ontstaan na de oplevering, proberen wij daarin te bemiddelen. Uiteindelijk streven wij naar tevreden opdrachtgevers en kopers. Al veel tevreden opdrachtgevers zijn u voorgegaan, ook u kunt daarbij horen!

Altijd al willen weten wat uw woning waard is? Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan voor de verkoop van uw woning.
Uw droomhuis is net verkocht? Dit kunt u in de toekomst voorkomen door u in te schrijven in ons zoekerssysteem. U wordt tijdig geïnformeerd over woningen die mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Ook kunt u zich bij ons inschrijven voor nieuwbouwwoningen. Deze service bieden wij u geheel vrijblijvend en gratis aan.

Neem contact op met een van onze makelaars voor; de verkoop van uw woning, de aankoop van een woning, een taxatie van de woning of een vraag over planschade.