Go to Top

Uw verzekeringen via Senders & van Balsfoort Advies

Uw verzekeringen via Senders & van Balsfoort Advies

Senders & van Balsfoort Advies is voor particulieren en ondernemers jarenlang een vertrouwd adres voor het beheren en regelen van al hun verzekeringszaken. Door onze kennis en daarnaast de persoonlijke werkwijze zal u zich snel thuis voelen bij Senders & van Balsfoort Advies. U kunt bij ons terecht met al uw financiële zaken. Wij zeggen niet voor niets: ‘’het gemak van alles onder één dak’’.

Senders & van Balsfoort Advies is een geheel onafhankelijk advieskantoor, dus niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij. Deze onafhankelijkheid betekent voor u dat wij verzekeringen kunnen aanbieden die naadloos aansluiten op uw wensen en financiële situatie. Bij Senders & van Balsfoort Advies staat u nog écht centraal en dat merkt u aan alles!

Senders & van Balsfoort Advies streeft naar een totaal advies met de beste service en nemen dan ook graag alle tijd voor u. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek, de koffie staat klaar!

Onderstaand een overzicht van de met ons samenwerkende verzekeraars. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvend gesprek wensen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij nemen op werkdagen doorgaans binnen 24 uur contact met u op.