Go to Top

Uw verzekeringen bij NH1816 Verzekeringen

NH1816 verzekeringen

Dankzij internet en e-mail communiceren we steeds vaker papierloos, ook bij NH1816 verzekeringen. Bijvoorbeeld bij elektronisch bankieren, vliegtickets boeken of het sturen van digitale facturen. Online informatie werkt snel en is eenvoudig. Bovendien spaart minder papier ons milieu!

Wanneer uw verzekeringen door Senders & van Balsfoort Advies bij NH1816 verzekeringen zijn ondergebracht heeft u de mogelijkheid uw verzekeringen en bijbehorende polis administratie digitaal in te zien en elektronisch wijzigingsverzoeken in te sturen richting Senders & van Balsfoort Advies.

 

Digitaal dossier

Wanneer u op onderstaande afbeelding klikt heeft u de mogelijkheid om uw digitaal dossier van NH1816 verzekeringen in te zien. De inloggegevens kunt u vinden op uw polispas. Heeft u géén polispas of kunt u uw inloggegevens niet vinden? Neem dan contact op met ons kantoor!

Banner NH1816 mijn polissen

 

 

 

 

De Verzekeringsapp

Het is ook mogelijk om uw polis gegevens van NH1816 verzekeringen in te zien middels het gebruik van De VerzekeringApp op uw smartphone of tablet.

Wij hebben voor u enkele voordelen van De Verzekeringsapp op een rijtje gezet:
• Duidelijke informatie over uw lopende verzekeringen en betalingen
• Uw actuele polisvoorwaarden direct beschikbaar
• Altijd de groene kaart van uw auto binnen handbereik
• Bij geval van nood heeft u direct het noodnummer van NH1816 verzekeringen beschikbaar
• U kunt de gegevens van aangesloten herstellers inzien
• De gegevens van Senders & van Balsfoort Advies staan vermeld in de app waardoor u snel contact kunt leggen met ons vanuit de app.
• De app is 24 uur per dag beschikbaar en daarbij online te gebruiken. U heeft dus géén internet nodig om uw polis gegevens in te zien.

Download nu De Verzekeringsapp via de playstore van uw smartphone of tablet of klik op onderstaand logo van De Verzekeringsapp!

 

 

 

 

 

Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen.